Jump to content
Bine ati venit pe LGZ ROMANIA!

[RO] CS.LGZ.RO # MASTER SERVER [ # 1 ] 93.119.26.160:27015 b_350_20_000000_000000_FFFFFF_000000.pngYou don't have permission to chat.


  You don't have permission to chat.
 • cs16
  .:*CS.LGZ.RO | WWW.LGZ.RO*:. # MasTeR SerVeR # 1
  .:*CS.LGZ.RO | WWW.LG…
  Players: 2 / 32
  Current Map: fy_snow  → de_chateau
  de_chateau
  # Nickname Score Time Played
  Pt Admine ADD pe STEAM: ayke_on 0 kills 1 day, 1 hour, 24 minutes and 26 seconds
  ADD To FaV CS.LGZ.RO 0 kills 1 day, 1 hour, 24 minutes and 26 seconds
  fy_snow

Forums

 1. Forum

  1. 14
   14
  2. 7
   7
  3. 1

   DNS Requesti

   Aici poti face o cerere DNS ! exemplu : NUME.LGZ.RO

   1
  4. GameTracker LGZ Clan   (6 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

  5. Facebook LGZ   (22 visits to this link)

   Intra si tu in grupul nostru de pe facebook si fii la curent cu tot ce se intampla pe forum sau servere
   fcb.png

  6. Grupul de steam LGZ.RO   (23 visits to this link)

   Inscriete si tu in Grupul de Steam LGZ.RO
   steam.png

 2. Servere Counter-Strike

 3. Photoshop zone

  1. 2

   Request PS

   Aici puteti face cereri pentru bannere,rankuri pentru siteuri,avatare etc

   2
  2. 1

   Portofolii

   Aici va puteti posta creatiile voastre printr-un portofoliu.

   1
  3. 1

   Presents

   Aici puteti face cadouri membrilor din comunitate.

   1
  4. 1

   Resurse PS

   Aici puteti face rost de resursele dorite.

   1
  5. 1

   Tutoriale

   Aici Puteti Posta diferite tutoriale pentru programele de editat,creat poze,bannere,etc

   1
  6. 1

   Concursuri Design

   Aici se vor desfasura toate concursurile care apartin de design

   1
 4. Diverse

  1. 1

   Free discusions

   Aici puteti discuta despre ce vreti voi

   1
  2. 5

   Games on forums

    .

   Diverse jocuri pe forum
   5
  3. 0

   Caterinca

   Aici Puteti Posta Diferite Filmuletze funny,conversatii funny poze si multe altele

   • No posts here yet
  4. 0

   Archive

   Aici se afla toate posturile vechi , nefolositoare , postate gresit sau interzise!

   • No posts here yet
 • Staff Online

 • Announcements

  • SharkyBoy

   [ LGZ ] Regulament forum moderatori

   01/02/2018

   Regulament Moderatori:

   Iti uram bun venit daca esti unul dintre noii Moderatori iti recomandam atat tie cat si Moderatorilor mai vechi sa dedicati 10 minute pentru a citi pagina de Reguli. In schimbul acestor 10 minute te vei putea bucura de luni sau ani fara griji pe site-ul nostru. Daca totusi esti foarte grabit, te rugam sa iei seama macar de aceste lucruri esentiale: 1. Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori.
   Se vor aplica aceleasi pedepse iar, daca se repeta, se va ajunge la luarea dreptului de moderator pe acest forum. 2. Odata ce primiti moderator pe acest forum sunteti de acord sa mentineti ordinea, iar daca este cazul, sa sanctionati utilizatorii regulamentar. 3. Nu abuzati de accesul pe care il aveti si nu dati warning-uri decat in cazul in care a fost incalcat regulamentul. 4. De fiecare data cand dati un warning unui utilizator aveti obligatia de a-i edita postul si de a-i indica motivul. 5. Orice nemultumire, abatere de la regulament, propunere de ban va fi postata la categoria "Black List". 6. Moderatorii trebuie sa aiba un limbaj civilizat (nu de superioritate) fata de utilizatorii forum-ului. 7. Moderatorul care este inactiv timp de o luna, fara sa anunte Staff-ul, isi pierde mod-ul. 8. La 3 warn-uri membrul Staff-ului (gmod-ul/mod-ul/vip-ul) devine un simplu utilizator al acestui forum. 9. Moderatorii sunt obligati sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul. 10. Moderatorii sunt obligati sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un topic. 11. Moderatorii sunt obligati sa mute in arhiva orice post ce contine reclame de orice fel. 12. Moderatorii nu trebuie sa faca abuz de comanda "Warn user"/"Ban one or more usernames". (la doua abateri, moderatorului respectiv i se va suspenda moderatorul pe un termen nedeterminat). 13. Nu insulta alti useri sau staff-ul in forum, comentarii sau mesaje private. Nu escalada conflicte stupide, nu ne pasa cine a inceput sau onoarea cui a fost patata: daca esti certaret ai zburat de pe site-ul nostru. Fara discriminari religioase, etnice, rasiale, sexuale. Daca ai complexe de superioritate provocate de echipa ta preferata de fotbal, ai zburat. Fara reclama de niciun fel 14. Moderatorii nu au Voie sa inchida topicuri destinate Administratorilor ( ex cereri grade forum sau cereri dns ) 15. Moderatorii nu au voie sa foloseasca warn pe alt moderator , doar Co-Administratorii au acest drept !
   - Daca sesizezi un Moderator ca a incalcat o regula aduci la cunostinta unui Administrator sau Co prin PM!
   - Orice neregula sau plangere va etalati nemultumirile la sectiunea Black List / Plangeri Moderatori
   16. Staff-ul este obligat de a folosii doar culorile rosii cand pedepseste un membru iar verde cand se accepta o reclamatie sau o cerere. 17. Staff-ul inainte de a acorda warn unui membru este obligat de a il avertiza in legatura cu greseala pe care a facut-o printr-un PM catre acesta + linkul de la eroarea unde a comis-o + sunt obligatii de a trimite linkul de la regulament catre acestia iar la urmatoarea abatere il v-a sanctiona fara discutii daca v-a repeta greseala.
   ATENTIE :
   Site-ul nostru nu a patruns cu forta la tine in casa, tu esti cel care se conecteaza la forumul nostru . Tot asa cum tu nu primesti pe oricine in casa, si noi lasam doar pe cine vrem noi sa ne utilizeze proprietatea privata. Accesul este deci un privilegiu nu un drept, privilegiu pe care-l putem retrage arbitrar oricand capriciile noastre o cer. Niciunul din conceptele asociate site-ului nostru, ca de exemplu numele de utilizator, comentariile, profilul, vechimea etc. nu iti apartin; ele sunt inregistrari in baza de date a forumuui nostru , deci putem dispune de ele dupa bunul nostru plac. Daca te decizi sa faci o donatie, o faci din marinimie si spirit de recunostinta pentru comunitatea noastra, fara a pretinde un serviciu la schimb. Aceste reguli nu sunt negociabile, daca nu le accepti poti inchide oricand contul. Multumim de colaborare ! Administratorii forum-ului isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, prin urmare va rugam sa verificati acest post periodic.  REG. updatat la data de 5.11.2013   Multumim,
   The LGZ Empire.

  • SharkyBoy

   [ LGZ ] Regulament forum utilizatori

   01/02/2018

   Informatii :
   Iti uram bun venit daca esti unul dintre noii Utilizatori iti recomandam atat tie cat si Utilizatorilor mai vechi sa dedicati 10 minute pentru a citi pagina de Reguli. In schimbul acestor 10 minute te vei putea bucura de luni sau ani fara griji pe site-ul nostru. Daca totusi esti foarte grabit, te rugam sa iei seama macar de aceste lucruri esentiale:
   1.Pentru fiecare regula incalcata veti primi unul sau mai multe warning-uri (depinde de regula).
   La 5 warning-uri veti primi ban permanent pe acest forum.
   2. In cazul in care un utilizator a primit ban pe doua conturi, automat va primi ban pe IP.
   3. Daca sesizati incalcarea uneia dintre regulile de mai jos de catre un utilizator va rugam sa raportati user-ul respectiv.

   Regulament Utilizatori: 1. Limbajul
   1.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
   1.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza,italiana, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
   1.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
   1.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
   1.5 Limbajul neadecvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare. Riscati Warn ! 2. Post-urile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), cele care nu au nimic util de spus, post-urile facute doar de dragul de a creste numarul total de post-uri al user-ului, topic-urile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi sanctionate de moderatori.
   Pastrati discutia dintrun thread la subiectul original al acestuia, off-topic-ul si spam-ul se sanctioneaza imediat. (1 Warning) 3. Evitati postarea a doua mesaje unul dupa celalalt!
   Folositi butonul EDIT! (1 Warning)
   Nota: Daca intre 2 post-uri consecutive e un interval mai mare de 24h, acestea nu mai sunt luate in considerare ca fiind post dublu. 4. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori (In topic-uri diferite) si/sau nu creati acelasi topic de mai multe ori pentru a atrage atentia! (1 Warning) 5. Nu postati link-uri catre alte site-uri/forum-uri cu scopul de a face reclama!
   Sunt acceptate link-urile doar in cazul in care acestea sunt ajutatoare pentru alte persoane. (Ban)
   6. In cazul problemelor legate de jocuri (la categoriile respective): cand creati un topic nou, titlul trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul.
   De asemenea va rugam sa dati cat mai multe detalii pentru a evita intrebarile. 7. Nu este permisa atasarea in avatar-e/semnaturi, imagini cu caracter pornografic, cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (1 Warning) 8. Avatar-ul trebuie sa aiba maxim 125x250 pixeli.
   Preferabil este sa postati un link catre o imagine, desi puteti de asemenea sa upload-ati un avatar. (1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea un avatar) 9. In semnatura nu aveti voie sa puneti decat un banner de maxim 400x100 pixeli.
   Eventual puteti sa atasati si un userbar. (1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea o semnatura) 10. In post-uri nu folositi des tasta caps-lock. (1 Warning) 11. Este interzisa inregistrarea pe forum cu nick-uri continand cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. (Ban) 12. Nu este permis sa scrieti mai mult de 3 smiles unul langa altul (ex:      ). (1 Warning) 13. User-ii care incearca sa exercite functia de moderator(ex: "da-i warn lui ala", "ala merita warn!", "inchide topicul", "nu mai spam-ati aici", etc) vor fi sanctionati.
   Tineti minte ca ultimate.ro dispune de suficienti moderatori care stiu sa-si faca treaba.(1 Warning) 14. Unele forum-uri/sub-forum-uri au reguli suplimentare mentionate in topic-urile din acele sectiuni.
   Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forum-uri. (1 Warning) 15. Butonul  "Report"
    
   15.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei ( limbaj inadecvat , post hunt etc. )
    
   15.2  Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
   (1 Warning) 16. Evitati post-urile care contin doar smile-uri, post-urile monosilabice de genul "da", "nu", "OK", "Ms", "Bv" "PA!" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect. (1 Warning)
   17. Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.( 1 warn ) Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
   Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.
   18. Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de adminii/global moderator-ii/moderator-ii forum-ului, care au si ultimul cuvant in ceea ce priveste deciziile luate.
   19. Regulamente pe sectiune
   19.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati , altfel riscati 1 warn .
    
   20.  Semnatura de pe forum
   Semnaturile de pe forum pot contine maxim 3-4 imagini.
   Orice semnatura de dimensiuni mari o sa fie stearsa, pentru a avea imagini mari in semnaturi, se foloseste tag-ul !

   Atentie : Prima oara ve-ti fi avertizati printr-un mesaj daca nu respectati in mod special regula 20. iar daca nu va conformati ve-ti suporta consecintele ( 1warn )
    
    
   21. Deschiderea unui nou topic (thread) 21.1. Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. 21.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect. 21.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
     21.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
    
   21.5 Nerespectarea acestor reguli vor fi sanctionate. ( 1 warn )
    
    
    
    
    
   ATENTIE :
    
   Site-ul nostru nu a patruns cu forta la tine in casa, tu esti cel care se conecteaza la forumul nostru . Tot asa cum tu nu primesti pe oricine in casa, si noi lasam doar pe cine vrem noi sa ne utilizeze proprietatea privata. Accesul este deci un privilegiu nu un drept, privilegiu pe care-l putem retrage arbitrar oricand capriciile noastre o cer. Niciunul din conceptele asociate site-ului nostru, ca de exemplu numele de utilizator, comentariile, profilul, vechimea etc. nu iti apartin; ele sunt inregistrari in baza de date a forumuui nostru , deci putem dispune de ele dupa bunul nostru plac. Daca te decizi sa faci o donatie, o faci din marinimie si spirit de recunostinta pentru comunitatea noastra, fara a pretinde un serviciu la schimb. Aceste reguli nu sunt negociabile, daca nu le accepti poti inchide oricand contul. Multumim de colaborare !   Administratorii acestui forum isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment, prin urmare va rugam sa-l verificati periodic.
  • SharkyBoy

   Donatiile LGZ se fac DOAR la Sharky Boy !

   01/02/2018

   Donatiile pentru servere / forum se fac la idul de Skype SharkyLGZ sau pe STEAM la idul: ayke_on lui SharkyBoy! In caz ca doriti sa ajutati comunitatea da-ti add si discutam acolo
   Atentie ! Nu donati la alte iduri sau alte persoane care zic ca au accese sau fac si dreg .
 • Member Statistics

  • Total Members
   13
  • Most Online
   33

  Newest Member
  MĂDUȚU
  Joined
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   35
  • Total Posts
   54
×